Loading Theme Customizer. Please wait...

  • Go to Main Menu
  • Go to Content
  • Thai ไทย (ภาษาไทย)
  • English (UK)
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast
    • Aa
    • Aa
    • Aa
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • A -
    • A
    • A +

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Logo
  • Home
    • Views

      • Sugesstion Video
      • Science and tech. news
      • Link Old Website Page
      • Service Usage Report
    • About Us

      The Bureau of Science and Technology Information Service

  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
    • Intranet Online DB

      • STANDARD
        • AOAC 22nd (2023)
        • ACS Reagent Chemicals
        • BSOL Britist Standards
        • Techstreet Enterprise
        • TAPPI Online
      • BOOK
        • Alpha Science Int.
        • ELSEVIER Publisher
        • ISMITHERS RAPRA
        • Taylor & Francis
      • JOURNAL
        • AOAC International
        • Rubber Chem. & Tech.
    • Knowledge Agency

      • NQI Knowledge Article
      • Annual Reports
        • DSS Annual Reports
        • BSTI Annual Reports
        • OTOP Annual Reports
      • Institute journal
      • Bulletin of Applied Sciences
      • Archives
      • Interesting Articles
      • Dss Article
      • Conference Documents
      • New List
    • Inhouse Databases

      • Standard & Regulation
      • Patents
      • food and Agro-Industry
        • Summary & Abstract
        • Standard & Regulation
        • Training news
        • Q & A
        • Current awareness service
      • Information File and Recycling Database
      • Q&A
      • Information Repacking
      • Compiled File
      • Check Standard
      • eContent
      • Standard Alert
    • Recommendation

      • Official Information Center
      • World Scientist
      • Resources of COVID-19
      • Info. & Facebook Articles
      • STIC Website
      • Suggestion Web Link
      • Customer Feedback
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
Bureau of Science and Technological Information
  • Home
  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US

Library Search
 
  • You are here:  
  • Home
  • Q&A
List of articles in category Q&A
Title Hits
คำถาม : ลักษณะของพืชคลุมดิน ซีรูเลียม Hits: 2075
คำถาม : ลักษณะของหน้ากากอนามัยใช้ครั้งเดียวควรเป็นอย่างไร? Hits: 2284
คำถาม : ลักษณะและคุณสมบัติของสารหล่อลื่นที่ใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร Hits: 1961
คำถาม : ลิกนิน (lignin)มีคุณสมบัติอย่างไร? Hits: 2851
คำถาม : ลูกเนียง มีสารอาหารอะไร Hits: 2432
คำถาม : วอเตอร์ฟุตพริ้นท์ คือ อะไรและ มีกี่ประเภท? Hits: 1990
คำถาม : วอเทอร์ฟุตพริ้นต์ (Water Footprint) มีประโยชน์อย่างไร? Hits: 2128
คำถาม : วัตถุกันการรวมตัวเป็นก้อนในอาหาร คืออะไร? และมีชนิดใดบ้างที่อนุญาตให้ใช้ได้? Hits: 3032
คำถาม : วัตถุเจือปนอาหารที่ใช้เพื่อให้คงรูป ที่อนุญาตให้ใช้ได้ มีชนิดใดบ้าง Hits: 2260
คำถาม : วัตถุดิบหลัก ๆ ที่ใช้ในการทำสบู่ก้อนมีอะไรบ้าง? Hits: 2211

Page 94 of 120

  • Start
  • Prev
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Next
  • End

Subcategories

Food and Agro-Industry 54

ถาม - ตอบ ในหมวด Food and Agro-Industry  

เว็บไซต์มีการใช้งานคุกกี้ (Cookies) เพื่อมอบประสบการณ์ที่ดียิ่งขึ้นให้แก่คุณ และตรงตามความสนใจของคุณมากที่สุด ถ้าคุณยังใช้งานต่อไปโดยไม่ปฏิเสธคุกกี้ ระบบจะเก็บคุกกี้เพื่อวัตถุประสงค์ข้างต้น ทั้งนี้ คุณสามารถศึกษารายละเอียดเกี่ยวกับการใช้คุกกี้ได้โดยคลิกที่ นโยบายการใช้คุกกี้

นโยบายการใช้คุ๊กกี้

กองหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

All Rights Reserved.

นโยบายการคุ้มครองข้อมูลส่วนบุคคล วศ. / 
ประกาศความเป็นส่วนตัว (Privacy Notice) สำหรับการบริการสารสนเทศ


Back to top

X
Facebook for Science Library