Loading Theme Customizer. Please wait...

  • Go to Main Menu
  • Go to Content
  • Thai ไทย (ภาษาไทย)
  • English (UK)
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast
    • Aa
    • Aa
    • Aa
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • A -
    • A
    • A +

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Logo
  • Home
    • Views

      • Sugesstion Video
      • Science and tech. news
      • Link Old Website Page
      • Service Usage Report
    • About Us

      The Bureau of Science and Technology Information Service

  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
    • Intranet Online DB

      • STANDARD
        • AOAC 22nd (2023)
        • ACS Reagent Chemicals
        • BSOL Britist Standards
        • Techstreet Enterprise
        • TAPPI Online
      • BOOK
        • Alpha Science Int.
        • ELSEVIER Publisher
        • ISMITHERS RAPRA
        • Taylor & Francis
      • JOURNAL
        • AOAC International
        • Rubber Chem. & Tech.
    • Knowledge Agency

      • NQI Knowledge Article
      • Annual Reports
        • DSS Annual Reports
        • BSTI Annual Reports
        • OTOP Annual Reports
      • Institute journal
      • Bulletin of Applied Sciences
      • Archives
      • Interesting Articles
      • Dss Article
      • Conference Documents
      • New List
    • Inhouse Databases

      • Standard & Regulation
      • Patents
      • food and Agro-Industry
        • Summary & Abstract
        • Standard & Regulation
        • Training news
        • Q & A
        • Current awareness service
      • Information File and Recycling Database
      • Q&A
      • Information Repacking
      • Compiled File
      • Check Standard
      • eContent
      • Standard Alert
    • Recommendation

      • Official Information Center
      • World Scientist
      • Resources of COVID-19
      • Info. & Facebook Articles
      • STIC Website
      • Suggestion Web Link
      • Customer Feedback
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
Bureau of Science and Technological Information
  • Home
  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
  • You are here:  
  • Home
  • food and Agro-Industry
  • Summary & Abstract

food and Agro-Industry

  • Food
บทคัดย่ออาหารและอุตสาหกรรมเกษตร
Filters
List of articles in category food and Agro-Industry
Title Hits
วิเคราะห์องค์ประกอบไวน์ทางประสาทสัมผัส Hits: 1983
Evaluating the impacts of selected packaging materials on the quality attributes of cassava flour (cvs. TME 419 and UMUCASS 36) Hits: 2057
Effect of various food additives on the levels of 4(5)-methylimidazole in a soy sauce model system Hits: 1946
คิดค้นวิธีดื่มกาแฟรักษาเบาหวานแทนการฉีดอินซูลิน Hits: 2059
Gelling properties of fish/pork mince mixtures Hits: 2151
รู้เท่าทันไขมันทรานส์ Hits: 1756
ผลไม้อบแห้ง ปริมาณพลังงานและน้ำตาล Hits: 2212
โซเดียมในเมล็ดทานตะวัน เมล็ดแตงโม และเมล็ดฟักทองอบ Hits: 2915
ฉลากมะเร็งในร้านกาแฟ Hits: 1841
กรมวิทยาศาสตร์การแพทย์สร้างความมั่นใจแก่ผู้บริโภคน้ำปลาไทยได้มาตรฐานและมีความปลอดภัย Hits: 1773
รู้เท่าทันคอลลาเจน Hits: 1828
โอคราท็อกซิน เอ ในผลิตภัณฑ์เมล็ดกาแฟคั่ว Hits: 1907
ไซบูทรามีนในอาหารเสริมที่กล่าวอ้างลดน้ำหนัก Hits: 1899
โอกาสของข้าวไทยในอุตสาหกรรมอาหารจากผลิตภัณฑ์อาหารปลอดกลูเตน Hits: 2491
Effects of combined pretreatments on drying kinetics and quality of potato chips undergoing low-pressure superheated steam drying Hits: 2002

Page 30 of 52

  • Start
  • Prev
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Next
  • End

เว็บไซต์มีการใช้งานคุกกี้ (Cookies) เพื่อมอบประสบการณ์ที่ดียิ่งขึ้นให้แก่คุณ และตรงตามความสนใจของคุณมากที่สุด ถ้าคุณยังใช้งานต่อไปโดยไม่ปฏิเสธคุกกี้ ระบบจะเก็บคุกกี้เพื่อวัตถุประสงค์ข้างต้น ทั้งนี้ คุณสามารถศึกษารายละเอียดเกี่ยวกับการใช้คุกกี้ได้โดยคลิกที่ นโยบายการใช้คุกกี้

นโยบายการใช้คุ๊กกี้

กองหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

All Rights Reserved.

นโยบายการคุ้มครองข้อมูลส่วนบุคคล วศ. / 
ประกาศความเป็นส่วนตัว (Privacy Notice) สำหรับการบริการสารสนเทศ


Back to top

X
Facebook for Science Library